Heeft u vandaag ook naar Lintjescappuccino geluisterd?
 
Wij wel! Want Cor Garskamp, onze trouwe , actieve en zeer betrokken trombonist en docent was vandaag 1 van de gedecoreerden!
 
Sinds 2009 is Cor lid geworden van Aurora. Wat een geluk voor ons dat Cor in zijn leven ook wilde ervaren hoe het is om in een harmonie orkest te spelen. Want Cor is namelijk erelid (al bijna 70 jaar) van onze collega muziekvereniging Kunst Liefde en Vriendschap in Leerdam.
 
Cor is een zeer betrokken lid. Bij Aurora is hij als vrijwilliger actief. Zijn belangrijkste bijdrage is zijn rol als docent. Daar is hij uren mee bezig. Hij bouwt fijne, persoonlijke relaties op met jonge leerlingen, waarvan er inmiddels 2 in het Groot Orkest meespelen. Cor weet de leerlingen te motiveren en zet zich enorm in het plezier van samen muziek maken over te brengen op de leerlingen. En met succes!
 
Cor is wekelijks actief in drie orkest van Aurora. Zo ondersteunt hij de leerlingen in het Leerlingenorkest en het Opstap orkest en speelt hij nog steeds zeer verdienstelijk in het Groot Orkest.
 
Cor is er altijd, en op tijd en vertrekt vaak als laatste. Cor steekt vaak en bij alle verenigingen zijn handen uit de mouwen, opruimen, opbouwen van de zaal voor concerten, bladmuziek uitzoeken en ordenen. Cor staat altijd klaar.
 
Cor, van harte gefeliciteerd met deze prachtige onderscheiding.
Je hebt hem enorm verdiend en we hopen dat je nog vele jaren met plezier muziek kunt maken, leerlingen kunt begeleiden en betrokken kunt zijn bij de verschillende orkesten.
 
Je muziekvrienden van
Stedelijke harmonie Aurora Leerdam