Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

C3 Candlelight concert

15 december 2023 @20:00 - 22:00

Gratis – €10.00

Een sfeervol verlichte toegang en een in kerstsferen gedompelde locatie. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door de hartverwarmende klanken van ons leerlingorkest. Zo begint uw avond uit op vrijdag 15 december, want dan organiseert Stedelijke harmonie Aurora het C3 Candlelight concert. Samen met het koor Let’s Sing Together uit Maasland brengt Aurora Leerdam u een avond vol sfeervolle muziek.

 

Zoals u van Aurora gewend bent, brengt zij een afwisselend programma met een fijne mix van licht klassieke muziek, jazzy swing, fantastische film- en easy listeningmuziek. Laat u meevoeren met de winterse klanken van de polar express, swing mee met Church Street Blues en geniet van het koperensemble met Tråg mi wind.

 

Let’s Sing Together telt 40 leden en heeft een eigen warme sound. Het koor wordt begeleid door piano, percussie en dwarsfluit. Zij brengen u in de kerstsfeer met prachtige nummers als Cantique de Jean Racine, Christmas lights en Drummer boy.

 

Aurora, onder leiding van Hans van Leeuwen, en Let’s Sing Together, onder leiding van Marjolein Kolkert, brengen een sfeervol en afwisselend programma.

Toegangskaarten zijn €10,- per stuk en te bestellen via de website van Aurora: www.auroraleerdam.nl. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. U kunt ook aan de deur uw toegangskaart kopen. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30.

We zien u graag vrijdag 15 december in partycentrum Het Dak, om samen met Aurora en Let’s Sing Together alvast in de kerstsfeer te komen!

Gegevens

Datum:
15 december 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis – €10.00
Evenement Categorie:

Locatie

Leerdam, Dak
Tiendweg 9
Leerdam, 4142 EG
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar