In de corona tijd hebben we als Aurora een bijzonder project georganiseerd:  ‘Schudden, op de bank’.

Een online concert zag men niet zitten, dus na een avondje brainstormen ontstond het idee om u een echt avondje uit, maar dan thuis te bezorgen. Emiel de Jong en Noël van Santen (bekend als cabaretduo ‘Schudden’) werden benaderd en samen met bekende Leerdammer Rob Witteveen werd een verhaallijn met diverse sketches uitgewerkt. De sketches zijn gelinkt aan diverse actuele gebeurtenissen in Leerdam.

Aurora ondersteunt de verschillende scenes met enkele muzikale bijdragen. Ook zal Aurora in de film zelf musicerend te zien zijn op de mooiste plekken van Leerdam. Zangeres Natasja den Toom (regelmatig op TV te zien als (backing) vocalist in diverse grote tv shows en op grote poppodia), brengt samen met Aurora het prachtige lied ‘Kan ik iets voor je doen?’ ten gehore. Dit lied mag gezien worden als een hart onder de riem voor een ieder voor wie de afgelopen periode, op zijn zachtst gezegd, een uitdagende was.

In de Coronaperiode hebben we de film online verkocht in combinatie met een borrelpakket. Nu kan u de film gewoon bekijken op You tube via de volgende link: Bekijk hier de film Schudden op de bank.

Muzikale groeten en veel kijk plezier!

Aurora Leerdam!