50 JAAR LID en ERELID

Tijdens ons eerste (sinds 2,5 jaar) live concert gisteravond in Asperen, samen met muziekvereniging De Volharding uit Noordeloos, hebben we ook een jubileum feestje gevierd!

Frans van Weenen, onze muzikale trompettist mocht namelijk 2 jaar geleden, midden in 1 van de lockdown periodes, zijn 50 jarig jubileum vieren. Omdat er nog geen geschikte gelegenheid was geweest om hem even goed in het zonnetje te zetten, vonden we dit een perfect moment.

Cees Trappenburg, dirigent van De Volhardig en tevens een hele goede vriend van Frans, werkte graag aan deze verrassing mee. Cees leerde Frans al jong kennen. Cees een jaar of 12 en Frans een jaar of 10, samen op de trompet. Mooie herinneringen kwamen voorbij en ook nu nog steeds musiceren de twee nog graag samen en leren ze van elkaar.

Dat lieten ze graag even horen!

50 jaar, een gouden jubileum.

‘Heel passend bij Frans’, aldus Claudia, onze tijdelijke voorzitster.

Frans heeft namelijk een hart van goud. Altijd vriendelijk en oprechte aandacht en interesse voor de ander, daarnaast is Frans goud waard voor Aurora. Niet alleen een zeer getalenteerd trompettist, maar ook heel betrokken en hulpvaardig in o.a. het bestuur, de programma commissie, tijdens muzikale projecten en wanneer het maar nodig is. Frans zet zich graag in voor de club. Daar zijn we hem heel dankbaar voor.

Daarom is Frans van Weenen deze avond ook benoemd tot ere lid van onze mooie muziekvereniging!! Van harte gefeliciteerd Frans! Meer dan verdiend.

We hopen op nog heel veel mooie, gezellige en muzikale jaren met elkaar!