Goed nieuws !
Start van de jeugdorkest repetities tot 18 jaar

Na veel geregel en protocollen kunnen we vanaf maandag 25 mei, leerlingenorkest en vrijdag 29 mei, opstaporkest, weer beginnen met de orkestrepetities voor de jeugdleden tot 18 jaar. Deze repetities zijn vooralsnog alleen buiten toegestaan. De repetities voor zowel het opstaporkest en het leerlingenorkest zullen gaan plaatsvinden op de parkeerplaats voor Maranatha.

Leerlingenorkest vanaf maandag 25 mei van 19.00 uur tot 19.45 uur. (maar niet op 1 juni (2de pinksterdag))
Opstaporkest vanaf vrijdag 29 mei van 16.30 uur tot 17.15 uur

Net als de regels voor buiten sporten gelden deze ook voor het buiten muziek maken.

  • Voor leerlingen tot 12 jaar gelden geen onderlinge beperkingen.
  • Voor de leerlingen van 12+ t/m 18 jaar geldt: houd de door het RIVM voorgeschreven afstanden en basisregels aan. Dat is 1,5 meter voor personen ouder dan 12 jaar.
  • Vooralsnog gaan we alleen starten met de jeugdleden. Volwassen leerlingen en – ondersteuners boven de 18 jaar zullen tot nadere orde nog niet mee gaan repeteren. Totdat ook hiervoor de regels verruimd worden.

Lees het Aurora Corona protocol versie 20200512 goed door en bespreek dit ook goed met uw kind en alleen als iedereen zich aan deze regels houdt kunnen we wellicht binnenkort weer met alle ondersteuners erbij gaan repeteren. Let dus goed op! Ga thuis naar het toilet ! Er kan geen gebruik worden gemaakt van het toilet in Marantha.

Omdat de repetities buiten zullen gaan plaatsvinden zijn we afhankelijk van het weer. Telkens een dag van te voren zal op basis van de weersvoorspellingen een afweging gemaakt worden of de repetitie door kan gaan. Dit zal door Karen (na afstemming met de dirigent) in de desbetreffende groepsapp gecommuniceerd worden.