We hebben goed nieuws! Het KNMO heeft een officieel bericht gedeeld dat de jeugd t/m 17 jaar weer binnen mag repeteren. Dit is vanaf 3 maart. Dat betekent dat het opstaporkest vanaf vrijdag 5 maart weer mag repeteren in Maranatha en het leerlingenorkest vanaf maandag 8 maart.

Alleen de jeugd mag naar binnen. Wij vragen ouders de kinderen bij de deur af te zetten. De dirigent en een bestuurslid zal aanwezig zijn in Maranatha.

Alle overige regels blijven gehandhaafd zoals we de laatste repetities al opvolgden. Let daarbij in het bijzonder op een mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar wanneer je je door Maranatha beweegt en een doek voor op de grond.

Helaas voor de oudere jeugdleden nog geen groen licht. We proberen vanuit Maranatha een live stream te regelen voor het leerlingenorkest zodat de oudere leden op die manier de repetitie kunnen volgen.

Wij vinden het super fijn dat jullie weer lekker in het echt mogen repeteren!

Natuurlijk zijn we ook heel enthousiast over jullie online inzet! Fijn dat we elkaar op die manier toch zagen, leuke dingen hebben gedaan en de algemene muziekkennis hebben getest met Kahoot en het opstaporkest via Teams.